Het is mogelijk om Workshops Schilderen en/of Schilderlessen te volgen bij Trudy. Dit kan zowel individueel als groepsgewijs, per dagdeel, hele dagen of weekends. Naast het uitdrukking geven aan inspiratie kan de nadruk liggen op het toepassen van technieken; werkend met olieverf, acrylverf, pastel, aquarel e.a. Bij diverse manieren van schilderen kan er een brede ondersteuning en advisering worden geboden. De thema’s kunnen variëren van portretten, bloemen, dieren, landschappen etc., of geheel vrij zijn.

 

Zomerworkshop

 

Ook is het mogelijk om puur intuïtief te werken. Hierbij is er veel ruimte voor speelsheid en vrijheid maar ook meditatief werken kan een insteek zijn. In deze workshops komen o.a. het vrij expressie geven aan emoties via schilderen, het exploreren en het tastbaar maken van beelden die ‘op ons netvlies staan’ aan bod. Wat betreft materialen wordt er voor deze workshops gekozen voor acrylverf, krijt, houtskool en allerlei hulpmiddelen.

 

 

 

 

 

 

 

 

Op 13 januari 2016 start er een 10-wekelijkse cursus in Zutphen (locatie nader te bepalen). Lestijden: vrijdagochtend 10.15 u- 12.45 u  en dinsdagavond 19.30 u – 22.00  u. Deze lessen worden gegeven in samenwerking met Stichting Kunstfactor en Lusterworkshops.

Losse workshops kunnen, in overleg, worden gegeven op diverse locaties in binnen- en buitenland. 

Voor meer informatie/aanmelding: e-mail: trudy.huisman@gmail.com of via tel: 0650248690